17 Şubat 2016 Çarşamba

kısa #14: başımız sağ olsun.

Arca maç izlerken uyuyakalmıştı (her zamanki gibi). Elimde telefon biraz sosyal medyaya bakayım dedim. Garip bir yavaşlık var. Kablosuz bağlantıyı bıraktım, 3G denedim, aynı. Facebook aynı, twitter aynı. Normal bir ülkede yaşıyor olsaydık, genel bir internet arızasına bağlardım ama hayır, burası Türkiye, burada sosyal medya bağlanma sorunu yaşıyorsa, bir olay olmuştur.

Olmuş. Ankara.

Kim yapmış, kim ölmüş, ölenler kimlerdenmiş(!) ... Bunlar bana detay artık. İlgilenmiyorum. Televizyonda saçmalayan bıyıklı bir adam 28 ölü dedi, allah rahmet eylesin. 

Bu olayların tek faili vardır, o da işini beceremeyen, eline yüzüne bulaştıran yetkililerdir. Bundan evvel yüzlerce insanımız ve bugün vefat eden 28 insanımızın vebali utanmadan o koltuklara nazik popolarını koymaya devam edenlerindir.

Başımız sağ olsun. 

2 yorum:

CEREN dedi ki...

Ben dün akşam eve dönerken radyoda duydum haberi ve eve girer girmez internete bakmaya çalıştım ama dediğin gibi ne Wi-Fi çalışıyordu,ne 3G ..Gezi'den sonra ilk defa VPN yükledim tekrar,okudum,utandım,yazdım,utandım ve sadece dua edebildim bir hiç uğruna ölenler nur içinde yatsın,yaralılar bir an önce sağlığına kavuşsun diye ..

okuyanguzel dedi ki...

Ben de son paragrafın altına imzamı atıyorum.

:(