16 Ekim 2014 Perşembe

#80şükürvesilesi Nr 4 ve Nr 5

Hiçbir şeyi planlamamıştım. Sadece bir poğaça alıp, otobüse binecek ve erkenden ofise gidecektim. Saate baktım, yedi buçuk. Sadece on dakikalık yolum var ve mesainin başlamasına bir saat. Hayır manyak değilim sadece bundan bir yarım saat kadar geç çıktığımda resmen yollarda sefil oluyorum ve küfrede küfrede işe gidiyorum. Belediyeye gönderdiğim ağır tahrik ve taciz içeren dilekçelerimden de artık bıktıklarını düşünüyorum. Pes ettim. Onlar bana yarım saat erken kalk kadın, demeden ben yarım saat erken kalkıyorum. Sabah yogamı da yapamıyorum ama sorun değil, düşünsene sen güneşi selamlıyorsun sonra tıkış tepiş metroda o meditasyonun hükmü kalmıyor ettiğin küfürlerden!

 

Saatin çok erken olduğunu fark edince poğaçamı alıp çıkmaktan vazgeçtim sote bir masaya oturdum. Bir de çay söyledim, küçük... Kitabımı açtım, bir taraftan atıştırıyorum bir taraftan okuyorum. Gözüme garson kızlar ilişti. Çok hızlı servis yapıyorlar, işlerine yetişmeye çalışan insanlar da bu hızdan hoşnut, şikayet etmeden tıkır tıkır işleyen düzen içinde alışverişlerini yapıyorlar. Kızlar, daracık masaların arasından ustalıkla kimseyi rahatsız etmeden geçiyor, biri kalkıyor biri oturuyor... Müşteriler bile birbirine aşina sanki, sanki burası bir işyerinin kantini. Hoşuma gitti, tam bir iş günü sabahına yaraşır bir tatlı bir telaş vardı havada...

İyi demlenmiş çayımdan bir yudum aldım ve şükrettim, bulutlu ve kasvetli gibi görünse de bana sunduğu bu güzel olumlamaya şükrettim...

 

Bu sabah buydu, bu kadardı aslında. Ofise yarım saat erken geldim, sistem ve iş maillerimin açılmasını beklerken önceki yazıma gelmiş yorumları açtım ve nasıl mutlu olduğumu anlatamam. Anne Gazetesi instagrama koymak istiyorum demişti, sonra Yasemin zaten şükrederim ben de katılmak isterim diye devam etmişti... Şimdi de bitli turistçiğim:)

Kim isterse, nasıl isterse devam ettirebilir. Şükür vesilesinin şükür vesilesi olurum benden mutlusu olmaz yav düşünsene, ne güzel... Oopps al sana bir şükür vesilesi daha... İyi ki varsınız, kendi kendime şükredip duracaktım yoksa puhahahah.... Hadi göreyim sizi olumlama kraliçeleri, pozitif enerjimiz bizi birbirimize, sevdiklerimize ve hayata bağlasın... seviyom lan sizi:)

 

11 yorum:

Yasemin dedi ki...

Hahahayy hemen başlayacağım şu ıvır zıvır işlerimi bir yoluna koyup , heyecanlıyım :))

Adsız dedi ki...

biz de seni seviyoz layyyn:)))))
çenebaz

Nil dedi ki...

80 vesile bulabilir miyim ki acaba? aslında şükredecek o kadar çok şey var ki hayatımızda, hergün aynı şeyleri yazmaktan tereddüt ediyorum.

Gamze Esra Ersöz dedi ki...

Hayatınızdan şükredeceğiniz şeyler hiç eksilmesin.

Adsız dedi ki...

Konudan bağımsız yorum: Reklamlar ayrı sekmede açılabilir mi acaba Yeliz? Dur konuya bağlayayım: her gün yazmana şükredip reklamlara tıklıyorum da:)
Pınar

yeliz dedi ki...

Hadi hayırlısı:)

yeliz dedi ki...

Kocaman sarıldım:)

yeliz dedi ki...

Bulunur bulunur kesin:)

yeliz dedi ki...

Amin bacım cümlemizin:)

yeliz dedi ki...

:)) ama anlamadım niçin kötü mü böyle?

Adsız dedi ki...

Okurken yandaki reklama tıklayıp o diğer sekmede açılırken ben okumaya devam etmek istiyorum ama bilmem ki çok mu tembelim, geri ok'a tıklayarak sayfaya dönebilirim sonuçta:)
Pınar