16 Kasım 2012 Cuma

semptomatik tedavi

Sevgili Gülçinim,


Twitter’dan selam etmiş, iyi misin yavrum demiş, teee uzaklardan merak etmişsin. Tek gün iki satır yazmayınca endişelenmişsin.

Nasıl manyak çalışkan bir bilogırım işte gel gör ki bumerang kıymetimi bilmedi, beni ilk bilmem kaça sokmadı : ))

Bizim ipad yalan oldu bacım! yok len küsmedim, yazacağım elbet lakin bu haftanın yoğun gündemi ve buna daha fazla dayanamayan bünyem beni biraz yavaşlattı diyelim.

Fazla uzatmayıp direkt küfredeceğim!

Ben İstanbul’un havasının taaaaa…..


Ulen bir haftadır bünyeye sokmadığım hastalığı bir günde musallat etti ya Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Canım Gülçinim şu an itibariyle Nil denen hatunun telkinleriyle semptomatik tedavinin anasının kollarındayım, “iyileştir beni tylolhot” diyorum daha da demiyorum. Sinüslerimden çıkan sümüğü görsen bu kadarcık kadından bu miktar sümük nasıl çıkıyor diye şaşar kalırsın.

Kafamın sol yarım küresinin ağrısından gözümü açamıyorum. Diri fücudumun her milimetrekaresi ağrıyor, hayattan nefret ediyorum bacım var mı ötesi?
Diyeceklerim daha çok lakin sorduğuna pişman etmeyeyim, sözlerime burada noktayı koyup gözlerinden salyalı sümüklü öpeyim.

Not: Arca’yı soracak olursan o da benden nefret ediyormuş. onu da bir ara anlatır kafanı şişiririm artık. İlker’i hiç sorma! zaten ipad neyim de almıyor, peh!

4 yorum:

Gulcin dedi ki...

owww cok gecmis olsun ya! haklisin Istanbul havasi insani ters yuz ediyor atiyor koseye. Rocky olsa dayanamaz. Cok cok gecmis olsun!

Bumerang kim ya sen gonullerin birincisisin bosver onu sen. Zaten ben boyle SMS yok tiklama falan girince isin icine bir guvenimi yitiriyorum ne yalan soyleyeyim.

Umarim bir an once iyilesirsin Yeliz ya. Nil bilir tedevileri bir de bol bol uyudun mu tamam!

Arca o zaman gitsin babasiyla uyusun sevinsin bari babasi da :)

ben de opuyorum seni iyi haberlerini bekliyorum :)

PS: mektuplassaydik :)

Cebimdeki renkler dedi ki...

Çok geçmiş olsun... Bumerang da kim oluyor zaten, benim blogumu blogdan bile saymıyormuş. Senin o ödüllere filan ihtiyacın yok da ipadin gözü çıksın işte...

Colorful dedi ki...

Followerlar biraraya gelsin Yeliz'e ipad alsin kampanyasi baslatalim? :)Yok oyle bedavaya okumak :)

Cok gecmis olsun, Arca'nin tribinin sebebini merak ettim bak :)

Sessizce dedi ki...

çok çok geçmişler olsun.