4 Eylül 2012 Salı

Zeki Müren de beni gördü!

Instagram ilginç bir dünya. İtiraf ediyorum, yanımda makine olmadığında çektiğim iğrenç fotoğraflarımın façasını düzeltmek için kayıt olmuştum. Sonrası çorap söküğü gibi geldi.

Bizim ailenin celebrity’si Emre (Deniz bebeğin babası olur kendileri), haliyle pek çok celebrity tanır. Geçen sosyal medya muhabbeti yaparken instagram profilini açtım, kimleri takip ediyor diye baktım. Işın Karaca ve kara böcük sevimli bebesi ile Cansu Dere ve ağzımın suyunu akıtan seyahatlerinin böylece müdavimi oldum.

Demet Evgar da böyle dahil oldu listeme.
evet kendisinin hastasıyım! taa “Aslı ile Kerem” dizisindeki Yeliz karakterini canlandırdığı zamandan beri, 1K1E’teki Zeynep karakterinin bana benzerliğini ise ağzımız açık izleriz İlker’le. “Kadın beni oynuyor yav” dediğim çok olmuştur. (Bakar mısınız millet derinlikli karakterleri kendisiyle özdeşleştirir ben 1K1E’nin K’sıyım:P )
Benim  - haliyle - çocuklu kadın listemin arasında çiçek gibi açtılar bu sanatçı kadınlar!

Geçenlerde fark ettim ki, Demet Evgar nefis çizimler yapıyor. Bir üç beş … Ama öyle böyle değil o kadar yetenekli ki. Galiba sanatçı olmak böyle bir şey, sanatın her dalının azıcık ucundan bir yeteneğin oluyor. Hani müzisyenlerden harika oyuncular çıkar, tiyatrocuların müziğe yeteneği vardır, ressamlıktan sonra oyuncu olmuş birkaç değerli isim sayabilirim ama tiyatrocunun ressamlığı beni ziyadesiyle şaşırttı.

Bir denizkızı resmettiği gün hay benim “sessiz takipçi”liğime dedim ve dayanamayarak yorum yazdım; “öykü kitabı çizmeyi düşünür müsünüz?” Celebrity kadın cevap mı verecek, belki instagram’ı kendisi değil asistanı yönetiyor (pek çok ünlü kendisi olmazmış sosyal medyada, ben bilmem, diyenlerin yalancısıyım), değil mi ya?

Sabahına mesaj atmış bana “harika bir fikir” diye!! Allahım pek mesudum, Zeki Müren de beni gördü! Allah sosyal medyaya zeval vermesin, biz sıradan kullarını celebrity’lerle kaynaştırmaya devam etsin, amin!

Utanmasam "benim öykülerimi çizer misiniz?" de diyecektim ama "sapık ana" sanmasın diye işin mokunu çıkarmadım. Şimdilik ;)

Instagram demişken, benim ishal cüce sabahın körü itibariyle beşinci kakasını icra ederken ben tuvaletin aynasından kendime geç kalmış bir "bugün günlerden... kısa saçın bonus kafa günü" konulu çalışma hazırlıyordum. Merak edenler gelsin, buraya bir tıklasın.

1 yorum:

Okuyanguzel dedi ki...

Bende bir bakayım.(gecikmeli de olsa)