12 Ekim 2011 Çarşamba

bu gece...

İnsanlar bir şeye besmeleyle başlar, ben buz gibi beyaz şarabın yanına katık ettiğim fındıkla...

Ee böyle başlarsan pek tabii işlerin rast gitmez. Annemden okumuş pirinçler mi isteseydim, zihin açıklığı için birebir.

İlker yok, Tufanlara oyun oynamaya gitti, bekar gecesi. Arca bugün TV'de kayyu izledi. Erkenden uyumak istedi. Nezlenin arkası geri akıntıyı müteakip pek tabii öksürük. Ama bu defaki öyle böyle değil, resmen öksürükten dalamıyor uykuya. En az bir saat bekledim, dayanamadım İlkeri aradım, Benical şurup dedi, Arca içti ve saniyesinde öksürük öğürtüye karıştı ve bütün midesindekileri yatağa çıkardı. ALKIŞ : )

Neyse dişini fırçaladık, temizlendik, odasında su kaynattım iyice nemlendirip sonra da serinletip bir de yastıkları dikleştirince bir süreliğe en azından dalıncaya kadar zaman kazandık, uyudu.

Ben de başlamadan önce buraya bir not düşmek istedim. Şampanya da olurdu ya, neyse onu  da bitişin şerefine kaldırırız :)

Ben işe koyulurken Arca hala öksürmekte :( Keyifsiz bir gece bizi bekler.

4 yorum:

Itır dedi ki...

Herşeyin müsebbibi okul! Bitemedi geniz akıntısı, öksürüğü, konjuktiviti, otu, boku!! Kış bizi bekler, virüsle, bakteriyle...

Kız Kardeş Derya dedi ki...

Çok geçmiş olsun Arca'ya :(

Bu arada beyaz şarap ve fındık beni de cezbetti.

Sevgiler..

Evren dedi ki...

Kiyamam, gecmis olsun Arca'ya! Ve de cok kolay gelsin size! Baslangic tablosu muymus sebep, ogrendigim iyi oldu :P Su pirinclerden ben de isteyeyim bir ara :)

yeliz dedi ki...

Itır kesinlikle. henüz başındayız, kıştan korkuyorum ben:(

Derya...güzeldi valla ne yalan söyleyeyim arada istiyor bünye...

Sağol Evrencim, o pirinçler var ya inanılmaz faydalı:) Nohut da olabilir ama pirinci yutmak daha kolay. Bir de küp şeker okurdu annem ama artık şekersiz içtiğim için ... of tamam çok konuştum:))