13 Ekim 2011 Perşembe

"Arca oğlum, senin annen bir salaktı!" Vol.4

Hafta sonu cüce gece sıklıkla uyandı, yanına çağırdı, tam onu yatağa bırakıp gidecekken “yat!” buyurdu. Derken benim uyku piç oldu. Sorunu anladık, nezle olmuştu! Ee götü çıplak yatarsa olacağı bu!
Geçen omzum tutulmuş, aldım Arca’yı karşıma konuştum. “Bak evladım annenin canı çok yanıyor. Her tarafım tutulmuş, gece sen uyuduktan sonra kendi yatağımda yatacağım, beni çağırma tamam mı? “

“Tamam” dedi. Evet bazen böyle insafa geldiği oluyor.

Sabaha kadar uyumuşum, oh misler gibi derken! Zınk aklıma geldi. Ulen bu veledi çişe kaldıracağım diye saati kurmuştum? Duymamışım : ( Korka korka yanına gittim. Sabaha kadar en az iki defa yatağa işemiş, beni de uyandırmamış, gölün ortasında uyuyor!

İşte tam burada “aaa kıyamam : ( “ diyen sesleri duyar gibi oluyorum. Evet salak anasının cezasını çiş gölünde uyumak zorunda olan bebeler çeker.

Bu defa da dedim ki; “Arca annecim gece çişin gelirse, beni mutlaka uyandır, anneeee çiiişş de ben koşar işetirim seni” Arca resmen “höynk?” ifadesi ile suratıma baktı. Hani şu Avea reklamlarında oynayan şaşkın oğlan suratı.

Bütün gün boyunca “ben şimdi annemi uyandıracak mıyım? Uyandırmayacak mıyım?” ikileminde kafayı yemediyse bana da yeliz demesinler.

5 yorum:

laleninbahcesi dedi ki...

Aslanım Arca, sahip olunabilecek en şahane anneyi bulmuşsun ne diyeyim sana... O çiş gölünün ortasında uyumaya değer ...

Rüzgar Kumsal Anne dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Rüzgar Kumsal Anne dedi ki...

:) Ben kararımı vermek için Vol:40'ı bekliyorum:)

Oz dedi ki...

Yazilarin ilac gibi canim arkadasim. Her gun 1 tane ya da 2 tane aldim mi, canim ne kadar sıkkın olursa olsun-ozellıkle bu aralar- gülümsemeye hatta bazen kahkaha atmaya başlıyorum. iyi ki varsın...

Berceste dedi ki...

Siz uzaklardasiniz ama Istanbul'daki Luferin bayramina katilmak isteyenlere haber eder misiniz?

5 Ekim 13:30'da Enstitü (Istanbul Culinary Institute)
Meşrutiyet Caddesi, No: 59 'da Anne Bak Lufer Cizdim etkinligi- http://www.fikirsahibidamaklar.org/lufer/program.html
Sevgiler
Dilek