18 Eylül 2011 Pazar

Mim Haftasonusu Vol.2

Ulen Nil çok fena faka bastırdın beni!




Bir de utanmadan güncelleme kraliçesi demiş. Sanal ortamda sosyalleşme özürlü bir insanım dolayısı ile Nurturia’daki güncellemelerim blog linklerinden öteye geçmez.

Ama Nurturia’da tanıştığım ve hep “iyi ki de tanışmışım” dediğim Nil beni dürtecek de ben yazmayacağım, mümkün değil!

NURTURIA'DA:

...bilmediğim konularda annelerin görüşlerini almayı, soruların içine dalmayı, yeniliklerden haberdar olmayı ÇOK SEVİYORUM.

...empati yoksunu yorumları görmeyi HİÇ SEVMİYORUM.

...OLMASAYDI, şu anda hayatımda olmasından çok mutlu olduğum insanları hiç tanımayacaktım.

...anı defterini çok kullanmasam da, hiç ama hiç güncelleme yapamasam da, sorulara eskisi kadar cevap veremesem de başım sıkıştığında girdiğim ve çok özel insanlarla iletişim kurabildiğim bir hesabım VAR.

...artık hemen hiç aktif olmadığım için ilk zamanlardaki gibi çok sayıda arkadaşım YOK (ancak bunun çok güzel bir yanını fark ettim, ana sayfada boğulmayıp sorulara, tecrübelere yönlenebiliyorsun, sanki benim açımdan daha amacına uygun kullanılıyor)

...KEŞKE hamileyken olsaydı, biz sadece bloglar üzerinden birbirimizin dertlerine ortak olurduk, şimdiki gebeşler çok şanslı : )

Ben de birilerine pas etmeyeliyim değil mi?
Peki...
Sevgili Gamze ve Demdem

2 yorum:

nil dedi ki...

:))) hiç utanmam yoktur:) ayrıca alt metin okuyabiliyorum,sen daha pissin bi kere:) şimdi ben Yeliz de beni dürtmüştü diyeceğim di mi,demiyeceğim işte:)

ElfAna dedi ki...

:)))))))