28 Aralık 2010 Salı

Bir haftasonu anatomisi Vol.3 : Mike Tyson

Her seferinde diyorum ki “yok bu en beteri, bundan daha kötüsü olamaz”. Ama oluyor, her seferinde daha kötü, daha şiddetli, daha korkutucu, daha ömür yiyici!

Pazar öğleden sonra Arca uyanınca, market alışverişi yaptık, artık market alışverişleri bile eğlenceli! Sonra manava uğradık, Arca göz hakkı mandalinayı lüpletti tabii. Geçerken mezeler aldık, balık ziyafeti çekeceğiz kendimize, nihayet: ) Tam arabayı park ettik, elektrikler gitti. Hem de Narlıdere’den Karşıyaka’ya kadar neredeyse İzmir’in yarısı “black out”! Önce acayip küfrettik şansımıza, ev 8. Katta! Sonra üç dakika önce gelsek asansörde kalırdık, yine ucuz atlatmışız dedik. İlknurlara gittik. Arkadaşları vardı. Arca bol bol mum üflemece oynadı, güzel ablalara hava attı, numaralarını gösterdi. Elektrikler gelince daha da keyiflendi.

Tam içimden ne tatlı bir çocuk oldu canım oğlum diye geçirirken, İlkerin yanında İlknurun koltuğuna geçmeye kadar verdi, kırıta kırıta koşarken ayağı kaydı ve 22 aylık hayatının en şiddetli kapaklanmasını yaşadı. Gözümün önünde. Yüzünün şakağa yakın yanak ve göz hizasını yere çarptı, bütün vücudunun ağırlığı ile! Gözünün kenarı ve kaşı anında şişmeye başladı. En nefret ettiğimiz buz olayı tam yaygaraydı.

Eve gelip lasonil sürdük. Bütün akşam hareketlerini kontrol ettim, defalarca kafasına baktım. Ömür törpüsü. Onlar şahsen değil de yaşattıkları, yaşatacakları… Bu sebepten bu kadar sevilesi bu kadar güzel masum bu kadar ömrümüze ömür katan varlıkları var. Törpüledikleri ömrümüze biraz telafi: )

Tabii kuyruğu doğrultunca duramadık hemen geyiğe vurduk! Surat Mike Tyson modeli oldu! Hey yavrum hey doğuştan boksör: )

8 yorum:

Seyhan dedi ki...

Of yakışıklı surata, çok geçmiş olsun..

Ozguranne dedi ki...

geçmiş olsun. benim bilemediğim bir yere çarpmış alnın ortası mosmor elanın. dayı dayı geziyo:)

mayk tysonla ailecek görüşürüz.

Adsız dedi ki...

yavrum :( gecmis olsun

cenebaz dedi ki...

Kuzuya geçmiş olsun.

ruhdagı dedi ki...

Geçmiş olsun. Canım ya, çok ağladı mı?

Öperim şişlerinden :)

larcencielblog dedi ki...

offf... çok geçmiş olsun Yeliz, çabucak şişi insin, morluğu geçsin :(

Bu arada, buna bayıldım:

"Bu sebepten bu kadar sevilesi bu kadar güzel masum bu kadar ömrümüze ömür katan varlıkları var. Törpüledikleri ömrümüze biraz telafi: )"

Eline sağlık!

Fatma dedi ki...

Geçmiş olsun Arca'ya Annesi. Buz meselesi bizde de aynı. Hangi arada derede bu kadar düşmeyi beceriyorlar anlamıyorum. Arcayı öpün benim için.

yeliz dedi ki...

canım arkadaşlarım çok teşekkürler, inanın benden önce toparladı kendini, benim post yazmam bile 3 gün sürdü. çabuk iyileşiyorlar, çabuk tutunuyorlar hayata, iyi ki varlar:)