24 Nisan 2010 Cumartesi

Arca antropozda!!!

Arcanın terrible 2 değil, ergenlik değil direkt antropoza girdiğini düşünüyorum!! İnsan çocuğundan şikayet eder mi? Allah biliyor ya EDİYORUM!!
Bugün Nurturia İzmir anneleri buluşması vardı. Cidden insanüstü bir çaba ile katıldım. Önceki gece Tuba ile Cenk evlendi, nikah ayrı olunca bütün güne bir telaş yayıldı. Nikaha Arcayı da götürdük, temiz hava çarptı uyuyakaldı. Anneme bırakıp gece için kuaföre gidecektik,neyse akşamı ettik. Güzel bir düğün oldu. Yaşlanmışım. Ben - kapı gıcırtısına oynayan, pistten zinhar inmeyen ben - sadece birkaç şarkıda oynayıp kalan zamanı nefis yemeklere ayırdım. Zar zor sığdığım elbise sıktı, yedikçe daha da rahatsız etti.

Ne diyordum Nurturia..Arca sabah uykusunu aldıktan sonra Elvan geldi, hep beraber Alsancaka indik. Adres belli: Fuar 26 Ağustos kapısından girilecek, az ilerleyeip sola bakılacak, Zeki Müren çalan kafede konuşlanılacak. Erkenden gittik, Hülya geldi, ama Zeki Müren çalmıyor, olsun söyledik, çaldılar. Çok tatlı anneler çok bıcırık veletler geldi. Ama Arca sosyalleşmemi tamamen engelledi. Benim yerime anne aday aday adayı Elvan hepsiyle kaynaştı. Ben? Pisboğaz Arca kendi koca kase çorbasını bitirmek yetmedi, kurabiyelere, keklere, krakerlere dadandı. Hadi sadece yese iyi. İki eline diğer çocukların oyuncaklarını aldı gözü hala başka oyuncaklarda. Birkaç kişiyle kapıştı. Oğlum sen daha 14 aylıksın onlar en az 18!! Hayır birşey değil, bilen bilmeyen Arcaya evde hiç oyuncak vermiyoruz sanacak. Cüssen ve yaşın kadar davran!! Yok nerde, herkesin elinden oyuncağını aldı, oyuncağını elinden alanlara çemkirdi. iki çift laf edemedim. Halbuki elfanayla konuşmam lazımdı, Hayatla Hülyayla kaynatmam, yeni tanıştığım annelerle kaynaşmam lazımdı. Arcanın gazabına uğradım. Asosyallik sınırlarını zorladı. 1,5 saat kadar durduktan sonra Cansunun 1. yaş günü partisine katılmak üzere ayrıldık. Pusette de arıza çıkardı. Sonra baktık uyuyor biraz dolandık, eve yollandık.
Cansu tam prenses gibiydi. Arca pisliklerine devam etti. Bütün oyuncaklara dadandı. Cansuyu itip kaktı. Cansu tamamen bir hanımefendiydi, Arca serseri! Zaten Cansu az yiyor, bir de tok evin aç köpeği Arca o kadar kek, börek ve pastadan sonra Cansunun meyvasına da musallat oldu. Allahım ben bu çocukla napacağım!!
Arcanın anormal hareketleri eve dönünce de devam etti. Dişten mi huysuzluk yapıyor? belki?? Ama gece uykusu nispeten iyi, diş olmayabilir. Bence direkt antropoz!!

5 yorum:

yeliz dedi ki...

deneme

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

yorum denemesidir :)
arca'nın top top köfteleri yutması gözümün önüne geliyor. antropozunu yerim onun. dışarda yürüyemiyor olması bile sinir yapıyordur. tam özgürlüğünü ilan etsin geçer azıcık :) azıcık ama.

laleninbahcesi dedi ki...

çok denedim yorum yazmaya, yorum butonu tıklandığında resim büyük açılıyordu:)))

Aslanım Arca iyi yapmış, yemeyenin malını yerler. Ah ben onu totosundan bi ısırabilsem...

ElfAna dedi ki...

Hersey olmus bitmis, "Yorum Gönder" yerine gelmis, yaziyorum:P Hulya' ya katiliyorum. Benim ki sokaklarda emeklemek icin yirtinirdi:))Alpi 4 oluyor, anca anca sohbet, muhabbet goruyoruz.

ÇOBAN YILDIZI dedi ki...

Yeliiiiiizzzzz sıkı dur ! Geldiğimde hap yapıp yutacağım Arca'yı o kadar! Sen bile kurtaramazsın hatta İlker bile. Ne olmuş o öyle annesi. Geçen sene yazlıkta muska böreği gibi kurulmuştu arabasına ve kucaklarımıza şimdiyse maşallah kurulmuş masalara.Tu tu tu tuuuuuu maşallah! Hayır öpmüyorum ısırıyorum et lokmasını :)))
Bu arada elbiselere sığmıyorum falan deme bak atlar girerim blogdan sarılırın boğazına ona göreeeee..