24 Ocak 2009 Cumartesi

gecenin tam üçündesin ....

dertlerin en gücündesin diye mi devam ediyordu o şarkı?
Annemde yemek yedikten sonra uyuyakalmayayım diye eve kaçtık, evde uyuyakaldım, saat 10 buçuk filan.
sonra üçte çişe kalktım, biraz su içtim, velet başladı hıçkırmaya. Ya oğlum ben içiyorum suyu sana noluyor!! hıçkırığın gitmesini beklerken uykum kaçtı. Kitap okudum, olmuyor, bari İlker uyanmasın diye kanepeye gittim, okumaya devam, 1-2 saat sonra uyuyakalmışım. İlker meraklanmış, hemen kendisine hötledim!! "Bozuk çıktı bu çocuk, al bunu nerden bulduysa geri ver yenisini versinler!!! uyutmuyor yav"

Bu hafta öyle yoğundu ki, ağlayacaktım neredeyse. Gideceğim ya herkes birşeyleri bitirmemi istiyor, görevlerimi paylaştırdıklarım sürekli beklenti içinde, bunu nasıl yapıcam? kiminle irtibat kurucam vs... Yapılacakların listesi aynı gün için otuz maddenin üzerinde. Herkes benden birşey istiyor, kimse yardıma ihtiyacın var mı demiyor:) Böylece her akşam yedi buçuklarda işten çıkmak zorunda kaldım. Ofistekiler tek başıma ofiste kalmamdan pek hoşlanmıyor, endişeleniyorlar, koca göbüşümle düşer kalırım diye:) Öyle ağırlaşma yok üzerimde, merdivenleri hala hoplaya zıplaya inebiliyorum, çıkarken tık nefesiz o ayrı. Akşamları da haliyle 10 dedin mi uyuyakalıyorum. Bu uyuyakalmaların 3. trimasterda ortadan kalkacağını söylemişti doktor, zavallı İlker bilime güveniyordu ama normal hamile değilim ki, hergün 60 km araba kullanıp, en az 10-12 saat çalışıyorum hem de durmaksızın.

Ama az kaldı, bu hafta yine full time işteyim, sonraki hafta son haftam ama geçen yıldan hala yıllık iznim var, arada birkaç gün kaçamak yapacağım, tabii mümkün olursa:) İlkere kalsa tüm haftayı evde geçirmeliyim ama ben o kadar iyimser değilim.

Bugün doktor kontrolümüz var. Çok merak ediyoruz cüceyi. Bakalım doktor dede neler diyecek.

P.S. : Bu arada antibiyotiğin etkisi ile İlkerin karın ağrısı geçti, son yapılan kan testinde de kayda değer birşey görülemeyince kolonoskopi ertelendi. Tabii İlkerin canınca minnet!!! Bence olsa ve kesin teşhis konsa daha iyi olurdu ama doktor kararı yapacak birşey yok. Şimdi ikinci nöbeti bekleyeceğiz.

6 yorum:

ruhdagı dedi ki...

Yeliz ne desem bilemiyorum :) bu bebeğin kullanma klavuzu garantisi filan doğumda veriliyor dimi?

Sıkıntılı dönemi atlatıp son ayını en azından evde huzurla geçirmeni diliyorum.

Kolonoskopi o kadar korkulacak bir şey değil. Ben yaptırmıştım :) Zaten sakinleştirici veriyorlar. Problemli bir durum yok. Gerekliyse yaptırın bence.

Geçmiş olsun tekrar selamlar.

Adsız dedi ki...

eşin için sevindim Yelizcim, şu dönemde ugrasmak istememiştir kolonoskopi filan, bence de haklı.
Bu gece bana da oldu, bi uyandim, daha uyuyamadim, kalksam kitap okusam dedim üşendim, döndük durduk oğluşla.
bakalim randevunuz nasil geçecek, merak ettim ben de.
bol şans :)

Adsız dedi ki...

ihmale gelmez böyle şeyler. kocana sahip çık. ikinci nöbeti bekleme.

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

daha çok uyutmayacak canım o velet

Mon Petit Chou dedi ki...

İlker'in sağlık durumunun iyi olmasına çok sevindim, umarım her şey yolunda gider. ama ben sana çok kızdım hani kendini bu kadar yormayacaktın, lütfen dikkat et. biliyorsun son 3 ay da çok önemli.

yeliz dedi ki...

ruhdağı, evet kesin bir kullanma kılavuzu şart. Nasıl anlayacağız bu veledin derdinden bilmiyorum. Kolonoskopi konusunda haklısın gel gör ki ilkeri ikna etmek mümkün değil.

kirazsevdası,
bu gece nöbetleri fena allah hepimize kolaylık versin.

:))) hülyacım valla şimdiden şikayet etmek istemiyorum, çünkü doğumdan sonra "uykusuz her gece" şarkısını repertuarımıza katacağız gibi görünüyor.

az kaldı Mukaddes, şurda bir hafta sonra herşeyden kurtulacağım:)